イベント情報Events

1. home
  2. イベント情報 / Events
  3. 詳細 / Detail

(Kinugasa) 新体験イベント"バーチャル謎解き”【政策科学部 稲葉ゼミ協賛】/ Sensational event “Virtual riddle-solving”【Supported by the seminar group of Prof. Inaba at the College of Policy Science.】

2020.07.10
KIC|BKC|OIC

イベントの詳細

• 開始2020.07.10 16:30
  • 終了2020.07.10 18:00
  • 会場Online

BBP衣笠プロジェクトチームです。

先日7/10にバーチャル空間で謎解きゲームを楽しみながら留学生と交流できるイベント【新体験イベント"バーチャル謎解き】を実施しました。参加していただいた学生の皆さんありがとうございました。

BBPでは様々なイベント実施していますので、manaba+RSNSなどにてぜひイベント情報を確認してみてください。皆さんのご参加をお待ちしています!

This is Kinugasa BBP. On July 10th, we have held the Sensational event “Virtual riddle-solving” which aims to communicate with Japanese students. Thank you for your participation.

If you want to get the information of BBP events, please check manaba+R or SNS. We are looking forward to your participation!

今回のイベントフライヤーはこちら

This event flyer is HERE