イベント情報Events

1. home
  2. イベント情報 / Events
  3. 詳細 / Detail

OIC BBP/BBW Korean Event Week ~ 韓国語言語交流会/ Exchanging language in Korean ~

24.05.20
OIC|
対面

イベントの詳細

開始
2024-05-20 12:15
終了
2024-05-20 12:50
OIC BBP (A棟1F)
開催時間
事前申込
不要

<English follows Japanese.>

<OIC BBP Event> BBW Korean Week ~ 韓国語言語交流会

2024年5月13日()5月20日()の12:15-12:50に「Exchanging Language in Korean」を

開催いたします!

韓国のお菓子を食べながら韓国語で交流をしませんか?

留学生の方、新入生の方、BBPに初めて来て下さる方、いつも来てくださっている方など、どなたでも

お気軽にご参加いただけます!お昼ご飯の持ち込みや途中参加・途中退出もOKです!

皆さまにお会いできることを楽しみにしています。

【開催日時】 5月13日()5月20日() 12:15-12:50

【場所】 BBPラウンジ(A棟1F)

【言語】 韓国語(レベルは問いません)・日本語

チラシはこちら

春学期もBBPは様々なイベントを企画していきますので、ぜひご参加ください!

OICBBP 公式インスタグラムでも様々な情報を発信していますので、ぜひフォローを

よろしくお願いします。@rits.oic.bbp  イベント以外でも、JR側入り口付近にある

BBP ラウンジをお気軽にご利用ください。

お問合せ先:

OIC BBP ラウンジ

(OIC 国際教育センター, OIC言語教育センター)

oic-bbp@st.ritsumei.ac.jp

<OIC BBP Event> BBW Korean Week Exchanging language in Korean

We will be holding an event “Exchanging Language in Korean” on Monday, 13th and 20th of May 2024.

Why don't you join us for a Korean language exchange while eating Korean snacks?

International students, new students, newcomers to BBP, regular visitors, etc., everyone is welcome to join us!

You can bring your own lunch and join in and leave halfway through! We look forward to seeing you all!

A flyer is here!

Date and TimeMonday 13th and 20th of May, 12:15-12:50

Venue BBP Lounge (Building A 1F)

LanguageKorean (any level), Japanese

The BBP will continue to organize various events in the spring term, so please come and join us!

We will be posting various information on OIC BBP official Instagram as well, so please follow us @rits.oic.bbp.

Please feel free to use the BBP lounge located near the JR side entrance even outside of events!

Inquiries:

OIC BBP Lounge

(OIC International Center, OIC Language Education Center)

oic-bbp@st.ritsumei.ac.jp

戻る / go back