イベント情報Events

  1. home
  2. イベント情報 / Events
  3. 詳細 / Detail

BKC|韓国のお正月定番料理「トックク」イベント/Korean New Year's staple dish Tteokguk event"

25.01.07
BKC|
対面

イベントの詳細

開始
2025-01-07
終了
2025-01-07
会場
BKC-BBP セントラルアーク2階 / BKC-BBP central arc 2F
開催時間
12:10-13:00
事前申込
不要

*English follows Japanese 

BKC-BBPプロジェクトチームです! 

1月7日(火)昼休み(12:10~13:00)にBKC-BBP(セントラルアーク2階)で「韓国のお正月定番料理「トックク」イベント」を開催します。日本ではお雑煮を正月に食べますが、韓国ではトッククと呼ばれるお雑煮に似たお餅を食べる伝統的な文化があります。日本以外の正月料理に興味がある方、海外の食を実際に食べてみたいという方は、予約不要ですので気軽にご参加ください。  

【イベント名】韓国のお正月定番料理「トックク」イベント 
【日時】1月7日(火) 12:10~13:00 
【募集人数】上限なし(飛び込み参加OK!) 
【予約】予約不要 
【場所】BKC-BBP(セントラルアーク2階) 
【使用言語】日本語・英語・韓国語 
【参加費】無料 
【参加対象者】立命館大学の学生 
【主催・お問合せ先】BBP―BBPプロジェクトチーム(b-bbpstf@st.ritsumei.ac.jp) 
===================================================================================================  
Hello everyone! 
We will be holding “Korean New Year's staple dish  Tteokguk event" on Tuesday, January 7th from 12:10 to 13:00at the 2ndfloor of central Ark (BKC-BBP)! 
In Japan, we eat Ozoni on New Year's Day, but in Korea, there is a traditional culture of eating rice cakes similar to Ozoni, called Tteokguk. 
If you are interested in New Year's dishes from outside of Japan, or if you would like to try some foreign food, please feel free to join us, as no reservations are required. 
 
【event name】Korean New Year's staple dish "Tteokguk" event 
【Date】Tuesday , January 7th from 12:10 to 13:00 
【Number of Participants】no limits 
【reservation】No reservation required 
【Location】BKC-BBP (Central Ark 2nd floor) 
【language】Japanese, English, and Korean 
【Participation fee】free 
【target participants】Ritsumeikan University students 
【Organizer】BKC BBP Project Team 
  ※If you have any inquiries, please feel free to contact us at the e-mail address below. b-bbpstf@st.ritsumei.ac.jp 

戻る / go back