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20220530_第1回 八宝飯から学ぶ中国食文化 / 第一回:从八宝饭中学习中国食文化 / The 1st Learning Chinese Food Culture from cooking rice pudding

22.05.18
BKC|
対面

イベントの詳細

開始
2022-05-30
終了
2022-05-30
会場
BKCセントラルアーク2階 / Central Arc 2F
開催時間
13:00~14:30
事前申込

 

こんにちは、BKC国際教育センターです。

BKC-BBPプロジェクトチームより以下ご案内です。

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みなさん、こんにちは!BBPプロジェクトチームです!

5月30日(月)13:00~14:30より、セントラルアーク2階にて

「第1回 八宝飯から学ぶ中国食文化」を開催します!

 

対面交流イベントのお知らせです。

上海で祝いごとの際に食べられる慶事料理・八宝飯から中国の食文化を学びます。

中国の食文化に興味のある方はご参加お待ちしております!

立命館大学の新入生、留学生、2回生以上の方、教職員、誰でも大歓迎です!

 

タイトル:「第1回 八宝飯から学ぶ中国食文化」

日時:5月30日(月)13:00~14:30

開催方法:対面

開催場所:セントラルアーク2階

参加費用:無料

参加方法:以下のフォームより事前予約 (先着20名)

事前予約フォーム:

第1回 八宝飯から学ぶ中国食文化 / 第1回 从八宝饭中来看中国食文化 / The 1st Learning Chinese Food Culture from cooking rice pudding (google.com)

使用言語:日本語、中国語

対象者:立命館大学生、大学院生、教職員

持ち物:なし

企画内容:

八宝飯の起源や意味、歴史とともに作り方も動画でお教えします!

イベント終了後、八宝飯の材料をお配りするのでみなさんも是非お家で作ってみてください。自宅で簡単に中国のお料理を楽しめます!

 

主催者:BKC-BBPプロジェクトチーム

 

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〈中国語〉

大家好!这里是BBP企画小组!

我们将于5月30日(月)13:00~14:30、在セントラルアーク2楼召开第一回

活动「从八宝飯中细品中国食文化」!

 

这是对面交流的活动通知

「上海人民在庆祝的日子所食用的料理(八宝饭)中学习中国的饮食文化」

对中国饮食文化感兴趣的小伙伴们请一定要来参加鸭!

立命馆的新入生、留学生、2年级以上的童鞋们,还有教师,都欢迎踊跃报名。

 

题目:「第一回:从八宝饭中学习中国食文化」

时间:530日(月)13001430

开展方式:对面

场所:セントラルアーク2楼

参加费用:免费

参加方法:通过以下的方式预约

事前予約请戳以下链接:

第1回 八宝飯から学ぶ中国食文化 / 第1回 从八宝饭中来看中国食文化 / Part 1 Learning Chinese Food Culture from cooking rice pudding (google.com)

使用语言:日语、中文

对象:立命館大学生、大学院生、教職員

企画内容:

八宝饭的起源和意味,历史以及制作方法通过动画的方式给您展示^^

在活动结束后将会给大家发放制作所需的材料,请在家也一定做着试试看哈!

 

主办方:BKC-BBP项目企划小组

 

 

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〈English〉

Hello everyone! This is BKC-BBP project team!

A special event “The 1st Learning Chinese Food Culture from cooking rice pudding” will be held at BBP!

 

This is a great event where you can interact with people internationally face-to-face.

Would you like to learn about Chinese food culture from cooking rice pudding which is known for happy cuisine in Shanghai? If you are interested in it, please come join us! You’re more than welcome!

 

Event name:”The 1st Learning Chinese Food Culture from cooking rice pudding”

Date:5/30(Mon.)1:00 p.m.-2:30 p.m.

Place:BKC-BBP (Central Arc 2F), *Offline event

Fee:Free

How to join:Access to the application form (Limited to the first 20 people)

Application form:

第1回 八宝飯から学ぶ中国食文化 / 第1回 从八宝饭中来看中国食文化 / The 1st Learning Chinese Food Culture from cooking rice pudding (google.com)

Languages:The event is held in Japanese & Chinese, not English.

Target participants:Ritsumeikan students, professors and staffs

Contents:

Let us introduce the origin, meaning, history and how to cook rice pudding.

After the event, we will give you the foodstuffs, so let’s try cook it at home.

You can easily enjoy Chinese food.

 

Organizer:BKC-BBP project team

 

 (BKC)20220530_第1回八宝飯から学ぶ中国食文化(日中)

(BKC)20220530_第1回八宝飯から学ぶ中国食文化(英)

 

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