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KIC|料理を通して冬の韓国を味わうにだ / Winter in Korea :A Culinary Journey

25.12.12
KIC|
対面

イベントの詳細

開始
2025-12-12
終了
2025-12-12
会場
Kitchen Space in the Student Hall, Kinugasa Campus( Yunge Kitchen Space)
開催時間
16:40–18:40
事前申込
(English follows Japanese)
秋が終わりだんだんと冬が近づいて来ましたね。
寒くなってきた冬にみんなで料理をしながら交流しませんか?
料理作りを通して体も心もあったまりたい、そんなみなさんのために「料理を通して冬の韓国を味わうにだ」イベントを開催します!

韓国の冬の文化を話しながら韓国本場のレシピでトッポギとホットクを作ります。韓国の甘いお茶ユルム茶もご用意しています。韓国文化に触れながら本場の韓国を味わいましょう!
申込フォーム: お申し込みはこちら

【料理を通して冬の韓国を味わうにだ】
日時:12月12日(金)5限〜(16時40分〜18時40分)
開催場所:衣笠キャンパス学生会館キッチンスペース(ゆんげキッチンスペース)
使用言語:日本語&英語&韓国語
事前予約:必要(抽選15名)
参加費:500円
参加対象者:韓国フードに興味のある方、韓国文化を知りたい方
予約締め切り:12月5日(金)18:15

イベント参加可否は予約締め切り後にメールにてご連絡します。
※本イベントでは様々な材料を使用します。一部食材にアレルギーがある方は参加をご遠慮ください。
トッポキ:ニンニク、唐辛子、魚
ゆるむ茶:ナッツ、くるみ、牛乳
ホットク:シナモン、胡桃、牛乳、はちみつ、ナッツ
その他注意事項
辛い物が苦手な方はご注意ください
トッポキの辛さはマイルド/辛い から選べます
※当日は選んだレベルごとにチーム分けを行います。応募時に選択可能です。
お湯、油、包丁を使用しますので火傷や怪我にはご注意ください。
 
不明な点や質問がある方はこちらのメールアドレスまでご連絡ください。
bbpstf-k@gst.ritsumei.ac.jp

イベント詳細チラシは→こちら
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As autumn comes to an end and winter approaches, why not warm up together by cooking and sharing food? 
To bring both body and heart closer this season, we are hosting the event:“Winter in Korea :A Culinary Journey”

During the event, we’ll talk about Korean winter traditions while cooking authentic Korean recipes: Tteokbokki and Hotteok. Sweet Korean tea (Yulmu-cha) will also be served. Let’s enjoy the flavors of Korea while experiencing its culture!
Registration Form:  Click here for the event registration URL.


Event Details
• Date & Time: Friday, December 12th, 5th period (16:40–18:40)
• Venue: Kitchen Space in the Student Hall, Kinugasa Campus( Yunge Kitchen Space)
• Languages: Japanese, English, and Korean
• Reservation: Required (lottery system, 15 participants)
• Participation Fee: 500 yen
• Eligibility: Anyone interested in Korean food or culture
• Reservation Deadline: 18:15 on Friday, December 5

Participants will be notified of acceptance by email after the reservation deadline.
Please note: Various ingredients will be used during the event. If you have food allergies, we kindly ask you not to participate.
Tteokbokki: garlic, chili pepper, fish
Yurumu tea: nuts, walnuts, milk
Hotteok: cinnamon, walnuts, milk, honey, nuts
Additional Notes
• Please be careful if you are sensitive to spicy food.
• For Tteokbokki, you can choose between mild or spicy.
• On the day of the event, participants will be divided into teams according to the chosen spice level. You can select your preference when applying.
• Hot water, oil, and knives will be used, so please take care to avoid burns or injuries.

For questions or further information, please contact us at:
bbpstf-k@gst.ritsumei.ac.jp

For event details, please check the flyer→HERE
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