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米国英国チーズ事情 / Regional Cheeses of the US and England

20.10.23
KIC|
BKC|
OIC|
オンライン
イベントの詳細
- 開始
- 2020-10-23
- 終了
- 2020-10-23
- 会場
- Zoom
- 開催時間
- 15:00-15:45
- 事前申込
- 不要
BBP教員のMary Hillis先生(アメリカ)とChris Pond先生(イギリス)がチーズをテーマとした文化のオンラインワークショップを開催します。どうぞ気軽に参加してください。
Mary Hillis (US) and Chris Pond (UK) will present an online cultural workshop on regional cheeses
from their home countries. Feel free to pop in!
戻る / go back
10月23日(金) 15:00-15:45 @Zoom
Zoomミーティングの詳細は、添付のPDFでご確認ください(Rainbow IDとP.W.が必要です)。
良く知られているチーズはもちろん、珍しいチーズについても紹介します。チーズの歴史や文化、様々な商品の味や食感について学ぶことができます。
日本の地域食とアメリカやイギリスの地域食を比較する短いディスカッションの時間もあります。
※BBPマイレージポイントの対象イベントです。from their home countries. Feel free to pop in!
Friday, October 23 15:00-15:45 @Zoom
You can check the details of Zoom meeting on the attached PDF (Rainbow ID and password required).
They will introduce some of the popular cheese as well as some of the lesser known. You will learn a little about the history and culture of cheese, as well as the taste and texture of various products.
After the presentation there will be a short discussion period where you can compare Japan’s regional foods with those of the US and UK.