イベント

Global Cafe vol.3 ~Stress Management for International Students Part 2 YOGA workshop~
グローバルカフェ第3弾『ストレスとのつきあい方 Part 2 』ヨガ企画のご案内

Global Cafe  VOL.3

Date:Dec 6th (Fri), 2013
Time:16 : 20 p.m. – 17 : 20 p.m.
Location:Epoc Ritsumei 21 ,2F Meeting Room
Cost:Free
For:BKC International Students
Registration required:Only 25 spaces available
Instructor: Mr. Susumu Tanaka(Certified Clinical Psychologist,
Yoga Alliance Registered Yoga Teacher (RYT-200))

Stress Management for International Students Part 2』

Living in a foreign country can often be stressful. Have a relaxing time with other international students in this YOGA workshop!

Please bring (if possible):  Tea or water
Clothes: Wear something comfortable. (Jeans could be a bit uncomfortable for Yoga poses.)
Yoga is best done on an empty stomach!
Registration: Please send your name and student’s ID number via email.
Write “YOGA registration” in the subject.
( gakuseic@st.ritsumei.ac.jp )

Office of Student Support Room(BKC)  TEL : 077-561-2854

more information

グローバルカフェ第3弾

実施日:2013年12月6日(金)
時間:16 : 20 p.m. – 17 : 20 p.m.
場所:エポック立命21  2階ミーティングルーム
費用:無料
対象:BKC留学生
申し込み:25名限定
インストラクター:田中 享(ススム)先生
学生サポートルームカウンセラー(臨床心理士)
全米アライアンス ヨガインストラクターコース修了(RYT-200)

『ストレスとのつきあい方 Part 2 』

みなさん日本に来てどのくらい経ちましたか?
外国で暮らすと、知らず知らずのうちにストレスがたまってくるものです。
グローバルカフェでは、ヨガを通して、ストレスに対応する方法を体験してもらいたいと思います。   ※お茶とお菓子を用意しています。

<持参してほしいもの> 水またはお茶

<特記事項>
身体を動かしやすい服装で、なるべく空腹の状態でお越しください。
(ジーンズではちょっとつらいかもしれません。)
<申し込み方法>
タイトルに“ヨガの申し込み”と書いて、氏名と学生証番号を明記の上、
こちらのアドレスに送信してください。
問合せ:学生サポートルーム(BKC)  TEL : 077-561-2854